Hλιόπετρο
Μάθετε για εμάς

Το 2000, ξεκίνησε το ταξίδι για την δημιουργία αυτού του μαγευτικού καταλύματος δίπλα στην παραλία Πορί περίπου 4 χλμ από τον βράχο της Μονεμβασίας. Μακριά από την φασαρία της πόλης & ταυτόχρονα τόσο κοντά, έχει ως στόχο να προσφέρει στους επισκέπτες του ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης & απόλυτης ηρεμίας!
Η ονομασία του καταλύματος, προκύπτει από τις λέξεις ‘’ήλιος’’ καθώς το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας βρίσκεται κάτω από τον χρυσαφένιο λακωνικό ήλιο & ‘’πέτρα’’ που είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της δημιουργίας του.
Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής & όχι μόνο μία λύση ύπνου.
Η αγάπη & το μεράκι της ιδιοκτήτριας αποτυπώνεται σε κάθε γωνιά του Ηλιόπετρου, από τους υπέροχους πίνακές της που κοσμούν τα δωμάτια, μέχρι τις χειροποίητες νοστιμιές της που συνοδεύουν το παραδοσιακό πρωινό μας όπως είναι οι μαρμελάδες & το νοστιμότατο λικέρ από κουμκουάτ ή η χειροποίητη σπιτική λεμονάδα!
Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί και στον περιβάλλοντα χώρο, που αποτελείται από μεγάλα παρτέρια, με πολλά είδη λουλουδιών!
Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε & να απολαύσετε μια υπέροχη διαμονή, κάθε εποχή του χρόνου!

Reservation

2732062032
Το Iliopetro βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, μόλις 150μ. από την Παραλία Πορί και προσφέρει διαμερίσματα που περιλαμβάνουν ευρύχωρο μπαλκόνι με θέα στο Μυρτώο Πέλαγος και το Κάστρο της Μονεμβασιάς. Στο κατάλυμα υπάρχει σκεπαστή βεράντα με θέα στη θάλασσα για να απολαύσετε το πρωϊνό σας. Παρακαλείστε να ενημερώσετε το iliopetro εκ των προτέρων σχετικά με την αναμενόμενη ώρα άφιξής σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πεδίο για Ειδικά Αιτήματα κατά την κράτηση, ή να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάλυμα, στα στοιχεία επικοινωνίας που αναγράφονται στην επιβεβαίωσή σας.

Reservation

27320 62032

Call us!

Apartments

Βρείτε μας

Σημειώστε ότι η είσοδος του Iliopetro βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο μετά το βενζινάδικο, στην αριστερή σας πλευρά.

ΠΑΡΟΧΕΣ
Μεταφορά από/ προς το αεροδρόμιο

Κατόπιν request, αναλαμβάνουμε να κανονίσουμε την μεταφορά σας από/ προς το αεροδρόμιο, με εξωτερικό συνεργάτη που διαθέτει ταξί Mercedes!

Δωρεάν χώρος στάθμευσης

Το κατάλυμα παρέχει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για τους ενοίκους

Room Service

Υπάρχει η δυνατότητα να απολαύσετε το πρωινό στο δωμάτιό σας, κατόπιν συνεννόησης

150m μακριά από την Παραλία Πορί

Έχετε πρόσβαση στην παραλία με τα πόδια μέσα από το κατάλυμα

Δωρεάν πρόσβαση σε Wi-Fi Internet

Παρέχουμε πλήρη κάλυψη των εγκαταστάσεών μας, με γρήγορο και σταθερό Internet

Πρωινό

Παραδοσιακό πρωινό με χειροποίητες λιχουδιές

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στα πέτρινα παγκάκια του κήπου με τους φοίνικες ή να απολαύσουν το ποτό τους στη σκιά του μπαρ